خانه ای در سیاتل ، واشنگتن  توسط دو گروه معماری و طراحی داخلی بازسازی و اجرا گردیده است ، آشپزخانه این خانه با کابینت های چوبی تیره نیاز به تغییراتی کلی برای ایجاد فضایی روشن و بزرگتر با افزودن یک جزیره به عنوان سطح کار داشت که بازسازی در نهایت منجر به تغییرات کلی و چشمگیری گردیده است.   
طراحی آشپزخانه با  پلان یو شکل صورت گرفته و کابینت های خاکستری روشن با روکش عمودی باعث شده تا  آشپزخانه جدید علاوه بر بزرگتر و کاربردی تر شدن، به عنوان مکملی برای جزیره و کانتر جدید خاکستری روشن عمل کند.

قبل و بعد ازبازسازی آشپزخانه ای مدرن
یکی از عمده ترین تغییرات اضافه شدن یک جزیره آشپزخانه بود که مکانی برای فعالیت های مختلف آشپزی را  فراهم کرد ضمن اینکه جزیره با نوع طراحی فضایی خوب و چند منظوره برای نشیمن و غذاخوری افراد ایجاد کرده است.

قبل و بعد ازبازسازی آشپزخانه ای مدرن
طراحی اشپزخانه با سبکی مدرن و با پالت رنگی روشن به تبعیت از سبک صورت گرفته و پنجره های جدید نور بیشتری را به آشپزخانه وارد می کند قفسه های باز اقلام دکوری را نمایان کرده و ظروف زیادی را در خود جای می دهد.

در مجاورت پنجره یک قفسه مخفی و خلاقانه وجود دارد که با قابلیت حرکت تلویزیونی را به سبکی متفاوت به فضا می افزاید و در مواقع غیر لزوم به درون قفسه بازمیگردد. همچنین یک اجاق گاز در ارتفاع پیشخوان توسط کابینت هایی احاطه شده که فضای ذخیره سازی و مکانی مناسب برای پخت و پز را مهیا می سازد.


این آشپزخانه خاکستری روشن و مدرن همچنین دارای یک میز کوچک در گوشه است که مشرف به راه پله برای ورود به طبقه پایین است و مکانی دنج را برای مطالعه یا دیگر فعالیت ها ایجاد می کند.

قبل و بعد ازبازسازی آشپزخانه ای مدرن
برای مشاهده پلان و برای دید کلی به چیدمان این آشپزخانه پس از بازسازی با همراه باشید…..

پلان بعد ازبازسازی آشپزخانه ای مدرن

منبع: contemporist


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code