طراحی داخلی این میکرو کافه تنها در فضایی با متراژ ۲۸ متر مربع انجام شده نحوه برنامه ریزی برای پلان متشکل از یک فرمU شکل به منظور خدمات به مشتریان و یک فرم Tبه منظور آماده سازی غذا و قهوه در نظر گرفته شده که این دو فضا با هم تلفیق شده و قطعاتی برای تجهیز مبلمان و امکانات ضروری از دل آن خارج گشته در واقع فضاهای منفی خالی شده از این احجام با هندسه های دایره ای صندلی، میز های کانتر، قفسه های نمایشگر و سایر اجزای کافه وید را تشکیل داده اند.

طراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متریطراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متری

فرایند تفریق و جمع در جهت پاسخگویی به نیازهای کاربردی و انسانی صورت گرفته و از هر گره ای برای منظوری خاص استفاده شده است.

طراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متریطراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متریطراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متریطراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متری

برای توضیح دقیق تر می توان گفت طراحی داخلی و سازماندهی فضایی در این کافه تفکیک شده به ۴ حوزه اصلی می باشد اول حوزه خدمات به مشتریان که شامل خدمات بیرون بر نیز می باشد حوزه دوم حوزه آشپزخانه و پذیرش که شامل سرو غذا و قهوه است و حوزه سوم مکان های نشیمن تک و دو نفره و یا کانترهای ایستاده بار قهوه و حوزه چهارم حوزه ورودی و خارج از مغازه می باشد.

پلان میکرو کافه ای ۲۸ متری

تیرگی بافت ها و متریال های به کار رفته فضای تیره و دنجی را برای این کافه ایجاد کرد که با نورپردازی جلوه بی نظیری پیدا کرده است در واقع حجم مرکزی در وسط فضا سبب انسجام و برقراری جریان حرکت مشتریان و در نظر گرفتن همه حوزه های ضروری، همچنین تعامل مستقیم با مشتریان گشته است .

طراحی داخلی میکرو کافه ای ۲۸ متری

با مقاطع  این کافه با همراه باشید…..

مقاطع میکرو کافه ای ۲۸ متری

منبع: Archdaily


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code